Opiskelijat

Hei kaikki opiskelijat!
SuPer on aina panostanut opiskelijatoimintaan ja tekee niin vastakin. SuPer kunnioittaa opiskelijoita ja tekee kaikkensa, että lähihoitajakoulutus on laadukasta ja että opiskelijat saavat monipuolisia työssäoppimispaikkoja. Hyvä ja laadukas koulutus takaa laadukkaat työntekijät.
SuPerissa on yli 18 000 opiskelijajäsentä. Valtaosa heistä on lähihoitajaopiskelijoita, SuPerin opiskelijajäsenenä voit olla maksutta yhden kerran.

SuPer-opiskelijan jäsenedut
Liity SuPerin opiskelijajäseneksi heti, kun aloitat opiskelusi. Näin saat suurimman hyödyn maksuttomasta opiskelijajäsenyydestä. Jäsenyys alkaa lomakkeen allekirjoituspäivästä ja on voimassa ilmoittamaasi valmistumispäivään saakka. Jäsenyys ei sido sinua mihinkään.
Jäsenetuja on paljon, esim:

  • Saat kotiin postitettuna ammatillisen SuPer-lehden, kalenterin ja jäsenkortin. Hyödynnä jäsenkortilla saatavat edut.
  • Saat vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Työssäoppimisjaksoilla ja alan töissä sinut on vakuutettu vastuu- ja oikeusturvavakuutuksella . Vakuutukset ovat voimassa myös, jos työssäoppiminen tapahtuu ulkomailla.
  • SuPer-Opo, yhdysjäsen, luottamusmies ja liiton toimiston väki ovat tukenasi.

SuPer tarjoaa työttömyyskassan jäsenyyden maksutta. Opiskelijajäsenlomakkeella haet myös työttömyyskassan jäsenyyttä. Lähetä kopio SuPerille ensimmäisen työsuhteesi työsopimuksesta. Voit kerryttää työssäoloviikkoja jo opiskelijajäsenyyden aikana.